CEIP Pare Jofré El Puig

Benvinguts i benvingudes al nostre bloc. Passeu, passeu...

dimarts, 14 d’abril de 2009

SETMANA CULTURAL

La setmana del 6, 7 i 8 d’abril celebràrem la Setmana Cultural. Van ser tres dies amb un fum d’activitats, de treball i de diversió.
Dilluns, a Infantil, realitzaren diversos tallers, una fireta d’activitats de reciclatge, esmorzar de convivència i jocs cooperatius. En Primària feren diverses activitats: animació lectora amb una escriptora, activitats de reciclatge, lectura de poemes i també assistiren al teatre a La Marina, per vore l’obra Ojos y cerrojos. Per la seua banda, l’alumnat d’ESO i el 6è de Primària passaren el dia a Castelló. Primer visitaren la planta de tractament de residus i l’ecoparc i després es traslladaren a dinar al parc del Pinar, al Grau de Castelló, junt a la mar.
Dimarts, de bon matí, vam gaudir amb l’obra de teatre L’arbre poregós, representada pels alumnes d’Infantil. A pesar de la pluja l’obra va ser un èxit i a molts pares i mares se’ls va caure la baba. L’alumnat de Primària va ser espectador de l’obra i després realitzaren lectura de poemes i visita al Museu de la Impremta.
A més a més, al llarg del dimarts, tots els grups varen assistir a l’explicació que l’alumnat d’ESO havia preparat sobre el pintor Keith Haring. Aquesta va ser una activitat que implicà tota l’escola. Després de conèixer la vida i l’obra de Haring, de vesprada, totes les classes realitzaren un taller en el qual treballaren utilitzant la tècnica i el llenguatge plàstic d’aquest pintor. Els alumnes d’ESO ajudaven als diferents grups de Primària ja que ells, prèviament, l’havien treballat. Va quedar molt bonic i, malgrat la pluja, es van poder fer els treballs preparatoris del gran mural que anàvem a realitzar al pati. En el mural intentaríem relacionar l’obra de Haring amb l’expressió dels valors positius que volíem plasmar: amistat, cooperació, diversió, companyerisme... Ha quedat ben bonic i el millor de tot és que tot l’alumnat ha participat en alguna mida en la seua elaboració. Vegeu les fotos i voreu com l’esforç ha valgut la pena!
El darrer dia, dimecres, va amanèixer també nuvolat però a poc a poc va anar millorant el dia i ens va deixar realitzar la nostra Volta a Peu. En dos recorreguts diferents, segons l’edat dels participants, tota l’escola, amb l’ajuda de la Policia Local, realitzà aquesta activitat lúdica i saludable. Ja al Poliesportiu, jugàrem una bona estona. Per acabar la setmana, vàrem gaudir d’una vesprada de berenar de mona i jocs de Pasqua.
Ha segut una setmana ben intensa, atrafegada, profitosa i divertida!

1 comentari:

una xiqueta de 6é ha dit...

aquesta setmana es la que mes m'agrada de tot el curs!!! pero tambe la setmana que hi esta per acabar de curs jeje

adeu