CEIP Pare Jofré El Puig

Benvinguts i benvingudes al nostre bloc. Passeu, passeu...

diumenge, 14 de febrer de 2010

CARNESTOLTES!!!Com cada any hem celebrat les Carnestoltes a l'escola amb molta diversió i bona convivència. Enguany, aprofitant que la Unesco ha declarat el 2010, Any Internacional de la Biodiversitat, hem celebrat la festa al volta d'aquest tema. Així, tota l'escola ha escollit les seues disfresses per traballar el tema. L'alumnat, professores i pares i mares d'Infantil van tractar el tema dels animals en perill d'extinció i es van disfressar de linx, balenes i àguiles. Al primer cicle es disfressaren d'incendis i reflexionaren sobre les repercusions d'aquests al medi ambient. Les classes de 3r i 4t, tots de negre, representaven el CO2 que emetem a l'atmosfera i que amenaça el nostre planeta amb l'efecte hivernacle, el canvi climàtic... Per últim, l'alumnat de 3r cicle, disfressat d'activistes ecologistes, feien palesa la necessitat de conscienciar-se i lluitar per salvar la biodiversitat.
Ha segut una quinzena molta atrefegada però ha valgut la pena. Hem aprés i ens ho hem passat molt bé. Que visquen les Carnestoltes!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo opine que va ser molt emocionant i que ens vam divertir molt ,estigué molt guay.

Anònim ha dit...

SUPER CHULIIIIIIIIIIIIIIIIIII¡

Anònim ha dit...

El gulliber mola

Anònim ha dit...

super guay,chuli i molt mes

Anònim ha dit...

q xiconius els de tercer bo ara van a tercer abans no he?!! jajajaja tambe m´agradá molt disfraçarme de co2 guay arriba anim seguim ara en quint de primaria porfi votar al blog en molt be chao muak!