CEIP Pare Jofré El Puig

Benvinguts i benvingudes al nostre bloc. Passeu, passeu...

diumenge, 14 de març del 2010

FALLES 2010 !


Com cada any, hem celebrat la nostra festa de falles amb la participació de pares i mares, professorat i alumnat. Enguany la nostra falla estava dedicada al 2010, declarat per la Unesco "Any de la Biodiversitat". Les diferengts escenes de la falla reflectien el que hem treballat a classe: les espècies en extinció, els incedis, la contaminació, l'activisme ecologista...
Després de la mascletà (coordinada pel pirotècnic Jose) i de la cremà tots gaudírem d'una magnifíca xocolata amb la qual acabar la festa.

Va haver molta participació de pares i mares, iaios i iaies, ex-alumnes... Tots i totes ho passàrem molt bé i esperem repetir l'any vinent. Que visquen les falles!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola soy Nabil y la falla estubo muy bien me gusto mas cuando desfilaron que de nuestra classe desfilo Carolina y Pablo.Pablo levanto la bola del mundo juntoa Sevas y unos niños mas, Abel de 5´e y Maria Erlinda iban bestidos de color verde.Bueno yo lo bi todo,adios Xavier hasta el dia 22.

Anònim ha dit...

Que guapa marta.

Anònim ha dit...

que guapo salgo en la foto de las fallas con mi bolsa verde.mi cartel era el que mas molaba¿a que si?si esque molo como yo solo

Anònim ha dit...

EM VA AGRADAR MOLT I LO QUE MES EL XOCOLATE

Anònim ha dit...

La falla d'enguany em va paréixer molt guay i la meua disfresa ila de quart me va molar
molt i lo que més m'agradà van ser els confetis i quan Sebas es va introduir en la bola.
De Josemi