CEIP Pare Jofré El Puig

Benvinguts i benvingudes al nostre bloc. Passeu, passeu...

dimarts, 8 de febrer del 2011

Jornada de Colpbol a l'escola


Aquest divendres 4 de febrer va ser un dia molt "colpbolero" a l'escola, ja que vam celebrar en les nostres pistes esportives una jornada de COLPBOL amb l'objectiu de continuar introduint i al mateix temps consolidant aquest esport entre els xiquets i les xiquetes. Recordem que el colpbol és un esport integrador, en el que tot el món participa i ningú es queda "fora de joc".
Participaren els alumnes de tercer cicle de primària, i en aquesta ocasió ens van visitar els nostres amics del C. P. El Castell d'Albalat dels Sorells.
Va ser un matí intens, en la que els nostres equips, "Marsupilamis", "Los Azules", "La Hermandad" i "Espartanos", es van enfrontar en una sèrie de partits amistosos amb els equips d'Albalat dels Sorells, "Street Colpbol", "Meteoros", "Piret Maps", "Piratas", "Firemens", "Colmillo Blanco" i "The Dragons".
Ens ho vam passar súper bé, vam conèixer xics i xiques nous, i gaudirem d'un bon dia practicant esport en què el més important no era guanyar o perdre, sinó... PASSAR-HO GENIAL!



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona als organitzadors!

Anònim ha dit...

jope no hemos ganado pero da igual me lo pase muy bien

francosco brunet gitierrez ha dit...

que guapa estás en la foto Mari Carmen
todos salis bien pero MI Mari Carmen mas