CEIP Pare Jofré El Puig

Benvinguts i benvingudes al nostre bloc. Passeu, passeu...

dimarts, 23 de desembre del 2008

EL MERCAT SOLIDARI, ÈXIT DE PÚBLIC I RECAPTACIÓ







Com cada curs, quan l’any ja s’acaba, ens hem organitzat per treballar en un projecte solidari.
Gràcies a la col·laboració de la ONG Educació sense Fronteres hem conegut en tots els grups l’activitat d’una nova ONG i així hem sabut de les necessitats educatives urgents que hi ha arreu del món.
L’AMPA i els xiquets i xiquetes de tots els grups van realitzar al llarg del mes de desembre diferents articles per a vendre en les paradetes. Enguany s’han fet parades de: clauers, collars, arbrets decoratius, carteretes i estoigs, adorns nadalencs...L’AMPA, per la seua banda, també feu una parada amb xocolata, cafè, coca...
Enguany, a més a més, hem organitzat una rifa solidària gràcies a la col·laboració de molts comerços i botigues del poble: Tenda PDT, Merceria “Puntades”, Tien 21, Piquer i Queva, Perruqueria Ruth, Clarió, Joieria Sapiña, El Quebracho, Delorena, Caixa Rural, Bancaixa, La Caixa, C.P. Sport, Deportes Santi, Pastisseria “El Dolcet”, Ferreteria Bendicho, Optica Ortiz, Forn Ca Joan…
La vesprada del 19 de desembre s’aplegàrem tots a l’escola (pares, mares, iaios i iaies, ptofessorat i alumnat) per passar una bona estona. Tots els objectes realitzats es van vendre tots i totes gaudírem d’una vesprada de convivència i solidaritat. I, a més a més, vam batre el rècord de recaptació econòmica: 1.248 €!
Volem aprofitar aquest breu article per felicitar a tota la comunitat educativa, agrair-vos la vostra assistència i, molt especialment, a l’AMPA i el comerços i empreses del poble que han col.laborat.
Us esperem el desembre pròxim, al VII Mercat Solidari!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots!