CEIP Pare Jofré El Puig

Benvinguts i benvingudes al nostre bloc. Passeu, passeu...

dimecres, 14 d’octubre de 2009

CELEBREM EL NOU D'OCTUBRE!
Celebrem el Nou d’Octubre a la Marjal i la Torre de Guaita

Com tots el anys, celebràrem el 9 d’octubre treballant i fent festa. I, també com sempre, intentàrem buscar un fil conductor, un motiu comú, que ens ajudara a celebrar conjuntament la data.
Aquest curs commemoràrem el 9 d’octubre coneixent i gaudint d’uns elements molt importants del nostre poble: la marjal i la Torre de Guaita.
La vesprada del dimecres, l’alumnat del 3r cicle de Primària preparà una exposició i una representació teatral per a tota la resta de grups de l’escola. En aquesta férem un repàs de les característiques i els valor de la marjal i de la torre de guaita. També coneguérem els perills que amenacen la marjal i ens conscienciàrem de com l’hem de defensar i cuidar.
Pel matí del dijous vàrem visitar in situ la marjal. Férem un passeig molt agradable i ens aplegàrem al passeig marítim per esmorzar tots junts.
Després arribàrem a la torre de Guaita per conèixer-la també directament i per admirar com és de bonica.
Per la vesprada, ja a les classes, férem un treball plàstic sobre la visita que havíem fet al matí. Amb tots aquests treballs organitzàrem una exposició als corredors de l’escola.
Va ser una festa molt bonica on aprenguérem a valorar i respectar el nostre patrimoni natural i històric.
Volem agrair totes les col·laboracions que ajudaren a fer d’aquesta una jornada de festa i convivència.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em va agradar motl la festa.