CEIP Pare Jofré El Puig

Benvinguts i benvingudes al nostre bloc. Passeu, passeu...

dijous, 19 de novembre del 2009

LA NOVA BIBLIOTECA










LA NOVA BIBLIOTECA

La nova biblioteca és fantástica. Ara està en la planta baixa i és més gran.
Té almenys 800 llibres. Són còmics, revistes, pel.lícules, llibres de
tots els cicles de primària, d’infantil fins a 6è.
També hi ha un televisor de pantalla plana, quatre ordinadors i també hi ha taules i cadires per als xiquets xicotets.
L’última setmana de setembre van acabar de remodelar la biblioteca perquè estava tot desordenat i escampat. Però ja l’arreglaren.
Per a inaugurar-la vàrem fer una festa. Primer vam entrar per un tub,després vam fer una activitat on vam explotar globus amb agulles. En cada globus hi havia una endevinalla i les va respondre. Després varen traure uns sobres d’un caixó de fusta i en els sobres hi havia llibres i revistes pels diferents cursos.
Ara, tots elx xiquets agafar llibres amb el carnet de la biblioteca .

Joaquin Mejías Rodríguez
4t de Primària

3 comentaris:

S.M.D. ha dit...

HOLA SOI UNA NIÑA DE SEXTO DEL CURSO PASADO QUE AHORA VA A PRIMERO DE ESO .ME GUSTA LA IDEA QUE ABÉIS TENIDO CON LO DE CAVIAR UN POCO LA ORGANIZACIÓN DEL COLEGIO.ESPERO QUE LOS NIÑOS SIGAN IENDO AI PORQUE EN LOS 9 AÑOS QUE YO E ESTADO ME AN ENCANTADO LOS PROFESORES QUE HE TENIDO:MARIA DOLORES,MARI CARMEN,XAVI,ISABEL,INMA,ENRIQUETA,AMPARO,ENRIQUETA Y TOÑI.
TAMBIEN ME GUSTARIA QUE LOS NIÑOS FUERAN A ESE COLEGIO PORQUE LAS CUIDADORAS DEL COMEDOR SON MUI AMABLES,GENEROSAS,COMPRENSIVAS Y LO MAS IMPORTANTE DE TODAS CARIÑOSAS:ISABEL,ANA.NOE,MARISOL,MERCEDES,CONCHI,MARIBEL,Y UNAS CUABTAS MAS.
BUENO ESPERO QUE MI ANTIGUO COLEGIO SEA IGUAL QUE SIEMPRE PORQUE GRACIAS A EL ESTOI DONDE ESTOI.
BESITOS!!!!

l.m.b ha dit...

Si ,la veritat esque la dedicació de tots els profesors fan que tots els alumnes de 1ºESO de 2º y de sisé estigam ara en l'institut i que ens vaiga bè la cosa.

la veritat es que tots s'anrrecorde'm molt de cada profesor que ha pasat per les nostres vides i cada minut del seu temps i cada lliço que ens han donat que a segut per a que nosaltres i vosaltres millorem.

he vist tot lo que haveu fet en el col.legi i els canvis que haveu fet segur que seran per a millor.Records a tots els profesors,director,cap d'estudis les cuineres ,les cuidadores del menjaor i a tots per la bona paciencia que haveu tingot aquests9 anys amb mi i amb tota la gent que esta passant pel colegi gracies per tot i...
Sabeu qui soc? yo anava a 6è

Anònim ha dit...

méncanta perque esta en la meua antiga clase