CEIP Pare Jofré El Puig

Benvinguts i benvingudes al nostre bloc. Passeu, passeu...

diumenge, 3 de juny del 2018

RESULTATS DELS "BERENARS'18"

Estimades famílies,

Allà pel gener de 2018 es començà a formar la Comissió Mixta d'Anglès. En aquesta comissió formada per famílies, mestres, ex-alumnat de l'escola i escoltades les aportacions que l'alumnat feia des de les aules, començàrem a pensar/somiar en la millora de l'àrea de dita llengua.

I un d'aquests somnis va ser fer per ajudar a que tot l'alumnat de 3r i 4t puguera anar a la Setmana d'Immersió Lingüística programada per al mes de juny. No volíem que cap alumn@ es quedara apartat de dita activitat per una qüestió econòmica.

Moltes van ser les idees que van eixir a la comissió per tal d'aconseguir donacions i financiar al màxim possible la quantitat econòmica necessària, però finalment ens vam centrar en una. Organitzat per l'AMPA de l'escola i amb la col·laboració de l'Ajuntament d'El Puig, es posà en marxa l'oferiment de berenars a la porta de l'escola. La idea era fomentar la col·laboració entre la Comunitat Educativa, que hauria de ser solidària amb l'alumnat de 3r i 4t.

Finalment, després de 12 berenars i una rifa, s'han recaptat 2.085€ gràcies a la vostra PARTICIPACIÓ en dites activitats. Això repercuteix en que cada alumn@ dels 40 participants va a rebre 52€.

Ara és temps d'avaluar i pensar en com millorar, però el que està clar és que...

HEU TIRAT UNA MÀ
HEU PARTICIPAT
HEU FET COMUNITAT

Només ens queda animar-vos a participar en tots els espais que l'escola ofereix (grups interactius, comissions mixtes, volta a peu/bici, col·laborant amb l'AMPA, etc.), perquè tenim el mateix objectiu (la formació d'elles i ells) i perquè TOTS JUNTS FEM ESCOLA!

Ací deixem un vídeo resum del que ha donat de sí aquesta activitat.MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES PER LA VOSTRA AJUDA I PARTICIPACIÓ!

EL CURS QUE VE, MÉS!